Jitra Kedah
+6016 269 3839 | +6016 363 3805
sales.smartbioagro@gmail.com

Hello world!Smart Bio Agro

Bio fertilizer

Hello world!Smart Bio Agro

Telah diasaskan oleh Muhammad Thaznim Bin Hamdan pada tahun 2016 dan syarikat ini terletak di Asun, Jitra, Kedah. Kepakaran kami adalah dalam menghasilkan dan mengedar bio-kompos baja untuk tujuam agrikultur. Keistimewaan yang terdapat pada baja kami adalah ia dibuat daripada sisa makanan yang terbuang dan telah diformulasikan bersesuaian dengan kehendak yang diperlukan oleh pokok. Kami sangat komited dalam melibatkan diri untuk mengekalkan keseimbangan alam sekitar dengan melaksanakan cara pembuatan baja yang selamat.

Baja organic Smart Bio Agro adalah produk formula yang terdiri daripada komuniti mikroorganisma yang bermanfaat kepada pokok dan tanah. Komuniti mikroorganisma ini telah dibiakkan melalui proses kompos sisa makanan atau fermentasi. Produk kami mempunyai rangkaian kebaikan untuk tanah pertanian yang akan memberi manfaat kepada tanaman.

Atas tindakan tanggungjawab terhadap pengurusan sisa makanan ini telah berjaya menyediakan nutrisi-nutrisi kembali semula kepada Bumi untuk kegunaan tanaman. Kami percaya produk baja organic ini dapat menaikkan kualiti tekstur tanih dengan membekalkan nutrisi-nutrisi penting yang diperlukan proses tumbesaran tanaman, sekaligus meningkatkan lagi produktiviti tanaman itu sendiri.

 

One Response

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *